Vergelijk de grafische pracht van The Last of Us Part I met het origineel in deze korte clip

The Last of Us Part 1

Binnen net geen maand kunnen we aan de slag met The Last of Us Part I op PS5, de remake van Naughty Dog’s hitgame uit 2013. Om de hypemolen een beetje aan te zwengelen, deelt de ontwikkelaar daarom nog eens een korte clip via Twitter om de grafische verschillen van beide games te vergelijken.

Je zou kunnen stellen dat zeer weinig mensen echt zitten te wachten op de remake van The Last of Us. Sony’s portfolio kent wel wat oudere titels die we eerder vertaald zouden zien naar een hedendaagse versie.

En toch: wanneer ik beide versies naast elkaar leg, begin ik wel enthousiast te worden. The Last of Us is zonder twijfel één van de beste games ooit gemaakt (fight me), en is op zich ouder dan je denkt. Nog een jaartje en de game is een tiener!

Wie haalt deze remake nog in huis? Ben ik de enige?

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

%d bloggers liken dit: