Gameplay trailer voor  DreamWorks Draken: Legenden van de negen Rijken

Outright Games en Universal Games hebben een nieuwe gameplay trailer uitgebracht voor DreamWorks Draken: Legenden van de negen Rijken. Dit actie-avonturenspel komt op 23 september uit voor consoles, Stadia en pc. 

De trailer belooft ons mee te nemen op een spannend avontuur doorheen de verschillende rijken van de verborgen wereld zoals het schemerrijk van de Donkere Vallei en de kristallen grot in het Rijk van de Koning. We komen ook meer te weten over de vier unieke draken, hun krachten en vaardigheden en de machtige schurken tegen wie ze het zullen opnemen. 
 
Volg Donder, Ploeghoorn, Veren en Wu & Wei in hun strijd en gebruik ijs, stoom of één van hun andere ongelooflijke krachten tegen de drakenbazen zoals Foutenscheurder die terugvecht met zijn laaiende vuurstroom.

Het spel werd geïnspireerd door de DreamWorks Animation original-reeks DreamWorks Draken: De negen rijken en laat spelers als één van de nieuwe generatie draken vliegen, zweven en duiken doorheen de verschillende rijken op een fantastisch avontuur om Donders familie en alle draken te redden. Ervaren spelers kunnen hun vaardigheden op de proef stellen in de ‘Challenge-Modus’ waarin ze levels opnieuw kunnen spelen op steeds moeilijkere niveaus. 

DreamWorks Draken: Legenden van de negen Rijken komt uit op 23 september voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Stadia en pc. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: