Frogwares lanceert eerste trailer & Kickstarter Sherlock Holmes: The Awakened remake

Oekraïense studio Frogwares lost een eerste trailer voor de remake van Sherlock Holmes: The Awakened – een crossover verhaal tussen het werk van A.C. Doyle en H.P. Lovecraft. Gelijktijdig lanceert de studio een Kickstarter-campagne om ‘extra stabiliteit en voorspelbaarheid’ te verkrijgen.

Sherlock Holmes: The Awakened verscheen voor het eerst in 2007. Al een hele poos geleden dus, wat een remake van de hand van Frogwares zelf (dé Sherlock Holmes-studio van de laatste jaren) niet zo absurd maakt.

Belangrijk is dat de studio deze keer extra steun van het publiek vraagt via Kickstarter. Aangezien Frogwares in Oekraïne gevestigd is, is de studio momenteel niet in staat zelf rustig naar funding op zoek te gaan. Daarom rekenen ze op de fans om hen een handje te helpen aan de hand van een crowdfundingcampagne.

Sherlock Holmes: The Awakened brengt de wereld van de populaire detective samen met de duistere paranormale horror van H.P. Lovecraft. De remake zou ergens in de loop van volgend jaar al verschijnen.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.