Koch Media noemt voortaan PLAION

De naam Koch Media is niet meer. De uitgever die bekend is van onder meer Dead Island en Saints Row noemt met onmiddellijke ingang PLAION.

Koch Media werd opgericht in 1994 maar gaat vanaf heden op pensioen. Alle Koch Media bedrijven zullen voortaan onder de noemer van PLAION opereren. Het nieuwe logo heeft een groene, driehoekige vorm dat ontworpen is om eruit te zien als een play-knop.

Vandaag is een spannende dag in de geschiedenis van Koch Media door de rebranding naar PLAION. Onze passie voor entertainment heeft onze voortdurende evolutie sinds 1994 gedreven. We schrijven het volgende hoofdstuk van onze reis in het aanbieden van unieke entertainment ervaringen. Welkom bij PLAION!

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.