fbpx

Back 4 Blood DLC 2 Children of the Worm aangekondigd

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben vandaag details bekendgemaakt van de volgende grote Back 4 Blood DLC-uitbreiding, genaamd Children of the Worm. De aankomende DLC-uitbreiding staat gepland voor release op 30 augustus 2022.

Children of the Worm bevat een gloednieuwe verhaalcampagne die spelers in een epische confrontatie plaatst met een krachtige, nieuwe vijandelijke dreiging.

Om deze onbekende vijand te helpen bestrijden, introduceert de uitbreiding “Prophet” Dan, een gewapende, zelfbenoemde prediker van het einde der tijden, die zich aansluit bij de groeiende lijst van speelbare Schoonmakers in hun poging om de mensheid te redden. 

Children of the Worm bevat ook acht exclusieve personageskins en 12 exclusieve wapenskins, samen met nieuwe wapens, accessoires en kaarten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: