fbpx

Techland onthult Chapter 2 Seasonal Drop voor Dying Light 2

Als je maar niet genoeg krijgt van Dying Light 2 en zin hebt in nieuwe content, dan moet je zeker verderlezen. Techland heeft immers iets aangekondigd dat je graag zal horen, of moet ik zeggen lezen.

De studio heeft een aantal gratis goodies onthuld voor het aankomende nieuwe hoofdstuk, namelijk Chapter 2 van seizoenscontent, voor Dying Light 2. Deze zal binnen een paar weken verschijnen onder de noemer van update 1.5

De nieuwe content, getiteld “A Huntress and a Hag”, introduceert Shen Xiu, een mysterieuze Chapter Agent en expert spoorzoeker die een zeer speciale taak heeft voor de Nightrunners van Villedor.

In de nieuwste aflevering van Techland’s “At the Fish Eye” serie, waarin Senior Brand Manager Anna Kubica en de Game Designer Karol Langier de filosofie achter deze nieuwe in-game content uitleggen.

Het idee achter Dying Light 2’s postlaunch plan is om spelers terug te laten komen met nieuwe content. Dat omvat een nieuwe Chapter Agent (in dit geval Shen Xiu), nieuwe missies, bounties, vijanden, enzovoort.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: