Met Lightning McQueen en Mater op roadtrip in Cars on the Road

Ik was zelf iets te oud en mijn zoon iets te jong toen Cars de wereld veroverde. De Pixar-film was meteen razend populair en tot op de dag van vandaag vind je overal merchandise van Lightning en zijn vrienden.

In de gloednieuwe Disney+ Originals Serie Cars on the Road trekken beide bolides er op uit om samen naar het trouwfeest van Mater’s zus te gaan. Tijdens hun trip belanden Lightning en Mater in de meest gekke situaties. Of dat wil de nieuwste trailer ons toch doen geloven.

Cars on the Road is vanaf 8 september te zien op Disney+.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.