fbpx

M.U.T.E. Protocol keert terug naar Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

M.U.T.E. Protocol: Flesh and Metal, een tijdelijk in-game event dat eerder al verscheen in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu speelbaar tot 23 augustus. Het in-game event is een variant op de originele M.U.T.E. Protocol en brengt een nieuwe gamemodus en cosmetische items naar de game.

In deze nieuwe gamemodus is de M.U.T.E.-toren overgenomen door het Brein. Zodra spelers een tegenstander uitschakelen, upgraden ze naar een nieuw wapen. Uitgeschakelde spelers respawnen snel, maar gaan één wapenniveau omlaag voordat ze terugkeren naar het slagveld. Het doel: het beste wapen weten te bemachtigen, de Gouden Hamer. Om een ronde te winnen, moeten spelers met de hamer de schilden van het Brein kapotslaan. Ook zijn er verschillende power-ups verspreid over de map en zijn alle spelers uitgerust met een Power Dash, een vaardigheid waarmee ze door muren kunnen schuiven.

Het event brengt de M.U.T.E. Protocol-collectie met zich mee, inclusief gloednieuwe Organics skins. De collectie bevat uniformen, hoofddeksels, wapenskins en Operator portretten. Daarnaast introduceert het event de Merging Process-bundel, met daarin een signature wapenskin, een attachment skin, een charm en een Operator portret. Bundels van het eerste M.U.T.E. Protocol-event uit 2020 zijn ook weer tijdelijk verkrijgbaar. Bovendien krijgen spelers die één of meerdere bundels hebben aangeschaft in 2020, een gratis bijbehorende Operator Card voor iedere bundel.

Spelers verkrijgen de Flesh en Metal packs door speciale uitdagingen te voltooien of door ze aan te schaffen voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown per stuk. De individuele bundels kunnen ook direct worden aangeschaft voor 1.680 R6 Credits per stuk. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: