Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 30 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Het wordt een warm en een druk weekend voor mij. Vrijdag- en zaterdagavond werk ik flexijob in cafe ’t Boske (allen daarheen) in Hoeilaart. Ik zal dus niet veel tijd hebben om te gamen. Ik hoop/vermoed dat een paar potjes Fortnite nog wel zullen lukken. Misschien zelfs even King Arthur: A Knight’s Tale op pc of een missie of twee in Sniper Elite 5.

Qua series heb ik La Noche Mas Larga S1 uitgekeken. Ik moet dus op zoek naar iets anders maar het aanbod op Netflix en Disney+ is zo groot dezer dagen. Misschien hou ik het wel op een film of twee waaronder The Gray Man op Netflix, of de laatste twee afleveringen van Stranger Things S4. Keuzes maken dat zal het worden dit weekend.


MrRolfson

Mijn weekje vakantie zit er alweer bijna op, maar ik heb nog goede vooruitzichten over een drietal weken. Dit weekend trek ik er met de kinderen nog even op uit naar de kust om daar wat te gaan uitwaaien op de zeedijk in Oostende. Of een stukje vis te gaan eten, dat kan ook.

Qua series blijf ik toch hangen bij James May op Amazon Prime. Wat een heerlijke man is dat toch. En ja, het geeft mij eens te meer goesting om het prachtige Italië zelf te gaan ontdekken met een Fiat Panda…


auron_sagara

Helaas heb ik even Death Stranding aan de kant gelegd, niet omdat ik het beu ben, zeker en vast niet. Maar ben volop bezig met de review van de tactische RPG Live A Live op Nintendo Switch. Deze kan je dan ook binnenkort op onze geweldige website terugvinden.

Qua series staat het uitkijken van Ms. Marvel op het programma. Als gezin zitten we ook gebrand op de zomerse pay-per-view van WWE, SummerSlam 2022. Hopelijk pakt Brock Lesnar die titels af van Roman Reigns, die ondertussen al 2 jaar champ is.

Het derde seizoen van The Boys heb ik wederom gebinged als gek. Wat ben ik toch fan van deze reeks. Tijd dus om seizoen 7 te bekijken van Stargate SG-1.


Ardtieboy

Allereerst is er de race tegen de Hearthstone-klok. Iedere season pass kun je namelijk een unieke coin bemachtigen. In mijn geval ben ik 3 levels verwijderd van de coin, maar of de coin ga halen is nog maar zeer de vraag. Weekly en daily queesten geven namelijk een serieuze boost, maar die liggen nu niet meteen voor het rapen met het zicht op de deadline van aanstaande dinsdag. Laten we het zien als een goede generale repetitie voor de Murder at Castle Nathria-uitbreiding van volgende week.

Voor de rest probeer ik ook wat backlog-games te spelen zoals Tiny Tina’s Wonderlands en de Portal-collectie die ik kocht op aanraden van Lazlo. Of haal ik misschien Stray in huis en negeer ik gewoon het feit dat ik de twee voorgaande games ooit in huis haalde? Last but not least heb ik onlangs Bob’s Burgers ontdekt op Disney+; eindelijk weer een luchtige serie die mijn dagelijkse twintig minuten The Office kan vervangen. Trouwens; hoe geniaal zijn de random uitspatting van Gene en Louise?! “He’s having a seizure”! “Hit him in the balls, Louise”!


Jim

Dit weekend staat er heel wat gepland behalve gamen. Vrijdag ga ik een dagje vertoeven op Tomorrowland om alle geweldige podia te bezichtigen en te genieten van de muziek. Zaterdag eenmaal goed uitgerust te zijn van de dag ervoor fiets ik richting de dijk om een toertje te doen rond Klein-Brabant. Van al dat fietsen krijgt een mens honger dus ga ik in de avond uitgebreid met vriendin en vrienden gaan eten.

Door een tip van een kameraad ben ik Russell Howard beginnen kijken, een Britse komiek met 2 shows op Netflix. Zeker een aanrader! Zondag wordt het dus een dagje thuis voor de buis. Eerst comedy en dan het prachtige Stray uitspelen. Het is meteen de laatste dag van het weekend maar luidt ook het einde in van mijn verlof. Back to reality maandag!


RoMa

Ik heb zonet m’n PS+ abonnement overgezet naar Premium en meteen Stray uitgespeeld. Ik begon er sceptisch aan (ik ben een hondenmens) maar ben helemaal verliefd geworden. Nu ik dit toppertje achter de kiezen heb is er keuze teveel. Enkele recente toppers knallen zoals Ghostrunner, Death Stranding of opnieuw Ghost Of Tsushima? Een klassieker zoals Resident Evil, Red Faction II of Crysis Remastered? Of een iets meer obscure titel zoals Tetris Connected of I Am Bread? In ieder geval heb ik dit alles al gedownload.

Het meeste zin heb ik toch in Hellblade: Senua’s Sacrifice. Foert, ik steek de disc gewoon meteen in na het schrijven van dit weekendmenu! Op Netflix resteren er me slechts 4 afleveringen van de 100 van Gotham. Viva Penguin!


High_LordWolnir

Na een pauze van een drietal maanden heb ik me toch weer laten verleiden door Call of Duty: Vanguard waarvan ik de multiplayer opnieuw opgepikt heb. Ik blijf me mateloos ergeren aan de skins en wapens die totaal niet thuishoren in een WO II setting. Mezelf motiveren om hier langs te kijken, doe ik door die 14-jarige snotneus met zijn Snoop Dogg skin de hele rond lang mateloos te irriteren.

Qua series ben ik helemaal verkocht aan Gotham. Dit weekend sluit ik dan ook seizoen 1 af.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.