Eerste dreigende teaser trailer voor Christopher Nolans Oppenheimer

Oppenheimer Christopher Nolan

Christopher Nolan die ken je zeker van Tenet, Inception, Dunkirk en Batman-films waaronder The Dark Knight Rises. En van waar ken je Oppenheimer? Zoek die mens zijn naam maar eens op als je het niet weet.

Wanneer Nolan 100 miljoen dollar in zijn handen gestopt krijgt om een film te maken rond Oppenheimer, dan weet je dat de man alle registers wederom zal opentrekken.

Nog voor de eerste beelden getoond werden werd al aangenomen dat dit wel eens de beste film van 2023 zou kunnen worden.

Vandaag hebben we alvast een eerste teaser trailer voor jullie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)