fbpx

Overleef een ultra-brutale reality game show in Homicidal All-Stars

Good Shepherd Entertainment en ontwikkelaar Artificer hebben Homicidal All-Stars onthuld, een turn-based single player-strategiespel dat zich afspeelt in een dystopische toekomst waar zowel burgers als veroordeelden strijden om te overleven in een wrede reality game show.

Love Island, Temptation Island, Big Brother, Ex on the Beach, de Bachelor, (zal ik nog even doorgaan?) je kent ze wel, al die overbodige, fake reality programma’s die we tegenwoordig om de oren gesmeten krijgen! Al die rommel in de vuilbak denk ik dan en serveer ons iets echts.

En dat is wat Good Shepherd en Artificer doen met Homicidal All-Stars! Homicidal All-Stars is een razend populaire sensatie voor een toekomstige samenleving die verscheurd wordt door extreme inkomensongelijkheid, roofzuchtige corporaties, klimaatverandering, burgerlijke onrust en oorlog.

Als deelnemer moet je dodelijke stedelijke arena’s zien te overleven, vol met dodelijke vallen, verbijsterende puzzels en zwaarbewapende moordenaars. Versla je vijanden, word een ster, en win alles.

Elke aflevering van Homicidal All-Stars biedt een helse nieuwe hindernisbaan met een eigen thema en uitdagingen. Ontwijk en ontmantel vallen, overwin hinderlagen, ga op zoek naar nuttige sponsorpakketten en wees op je hoede voor bijzonder vervelende verrassingen van de regisseur van de show.

Als de chaos voorbij is, ga je backstage om uit te rusten en bij te komen: neem een bekentenis op, praat met je mede-uitdagers en de crew van de show, ga dan een level omhoog en pas je uitrusting aan voor de volgende avond vol dodelijke gevaren voor het amusement van het publiek.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: