Warner Bros. Games’ MultiVersus open beta is nu beschikbaar

MultiVersus

Zin om een lekker potje te knokken met je maten? Dan hebben we een leuke aanbieding voor jou in petto. Vanaf vandaag kan je aan de slag met de open beta van Warner Bros. Games free-to-play vechtspel MultiVersus.

MultiVersus brengt een verscheidenheid aan populaire helden en persoonlijkheden samen om mee samen te werken of tegen te strijden in epische gevechten, waaronder Batman, Superman, Wonder Woman en Harley Quinn (DC); Shaggy en Velma (Scooby-Doo); Bugs Bunny en Tasmanian Devil, ook bekend als Taz (Looney Tunes); Arya Stark (Game of Thrones); Tom & Jerry (Tom en Jerry); Jake the Dog en Finn the Human (Adventure Time); Steven Universe en Granaat (Steven Universe); IJzeren reus (De IJzeren Reus); LeBron James (Space Jam: A New Legacy); Rick Sanchez en Morty Smith (Rick and Morty); een buitengewoon origineel wezen genaamd Reindog; en er komen er nog veel meer.

Met een sterke focus op coöperatieve gameplay, is elke vechter uitgerust met een diepgaande set gevechtsmechanieken die de frisse kijk van de game op 2 vs. 2-gameplay onderscheidt. Hierdoor kunnen vechters beschikken over aanpasbare movesets die dynamisch te combineren zijn met andere personages terwijl ze strijden om de opperheerschappij.

Van Wonder Woman en haar Lasso of Truth-aanval die onverwacht wordt gecombineerd met Shaggy en zijn sandwichprojectiel, tot Arya Starks gezichtsverwisselvaardigheid als aanvulling op het laservizier van Superman: het onmogelijke kan mogelijk worden door verrassende teamcombinaties en match-ups.

Spelers hebben een aantal manieren om MultiVersus te ervaren, waaronder de 2 vs. 2 teamgebaseerde coöperatieve modus, 1 vs. 1 wedstrijden, 4-spelers free-for-all, co-op vs. A.I. wedstrijden, aangepaste online lobby’s, The Lab (oefenmodus), tutorials, en lokale wedstrijden met maximaal vier concurrenten. De leuke multiplayer-gevechten van het spel kunnen plaatsvinden tegen de achtergrond van verschillende opnieuw ontworpen omgevingen uit ontzagwekkende werelden, zoals de Batcave (DC), Tree Fort (Adventure Time), Scooby’s Haunted Mansion (Scooby-Doo), Sky Arena (Steven Universe) en andere herkenbare locaties.Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)