ROCCAT kondigt draadloze Kone XP Air RGB Gaming muis aan

ROCCAT heeft de gloednieuwe Kone XP Air Wireless RGB Customizable Gaming Mouse with Rapid Charge Dock aangekondigd.

Ter info: we hebben deze muis niet getest, de info komt uit het persbericht.

 De Kone XP Air is de Stellar Wireless versie van de recent uitgebrachte Kone XP; het hoogtepunt van 15 jaar aan research & development dat heeft geresulteerd in een toonaangevende multifunctionele gaming muis. Met een stijlvolle AIMO-ondersteunende RGB Rapid Charge Dock, de ROCCAT Stellar Wireless technologie en Bluetooth® verbinding is de draadloze Kone XP Air nog veelzijdiger. De Kone XP Air zal vanaf 22 augustus 2022 verkrijgbaar zijn in zwart of Arctic White.

Net zoals de bedrade versie is de Kone XP Air de perfecte mix tussen design en technologie. Als onderdeel van een lange lijn gamingmuizen biedt de Kone XP Air verbluffende 3D RGB-verlichting evenals de precieze ROCCAT Owl-Eye 19K DPI optische sensor en de bizar snelle Titan Optical Switches.

Langdurig spelen is geen enkel probleem dankzij de zorgvuldig ontworpen ergonomie, terwijl verschillende knoppen en het 4D Wheel voor 29 programmeerbare functies zorgen dankzij de Easy-Shift [+] technologie van ROCCAT. De doorschijnende behuizing van de Kone XP Air geeft je niet alleen een blik op de levendige RGB-verlichtingszones, het zorgt er ook voor dat deze draadloze muis slechts 99 gram weegt.

Naast de vernieuwde AIMO RGB verlichting beschikt de Kone XP Air over de betrouwbare 2.4GHz Stellar Wireless technologie en met de Bluetooth-verbinding kan de muis aan meerdere apparaten gekoppeld worden. Het hart van de Kone XP Air wordt gevormd door de soepele en precieze Owl-Eye 19K DPI optische sensor waarbij elke beweging op elke snelheid nauwkeurig wordt bijgehouden, ideaal voor gamers die altijd de overhand op hun tegenstanders willen hebben.

Daarnaast zorgen de warmtebehandelde PTFE-voeten ervoor dat de muis soepel over je bureau glijdt. PC Gamers vinden binnenin de Kone XP Air één van de snelste switches op de markt, de ROCCAT Titan Optical Switches. De bizar snelle Titan Optical Switches leveren een ongekende reactiesnelheid en ongelooflijke duurzaamheid, met een levensduur van 100 miljoen klikken.

De Kone XP Air komt inclusief een stijlvolle AIMO-ondersteunend RGB oplaad-dock. De Kone XP Air is onderdeel van het AIMO-ecosysteem waardoor de muis en het dock tot wel 16.8 miljoen kleuren vertonen en kunnen communiceren met andere AIMO¬-ondersteunende producten zoals het Vulcan TKL mechanische RGB gaming toetsenbord voor een unieke lichtervaring in je gaming-setup.

Met het Kone XP Air Rapid Charge Dock geeft tot wel vijf uur aan speeltijd na 10 minuten opladen. Volledig opgeladen biedt de Kone XP Air tot aan 100 uur gameplay. Mochten gamers vergeten zijn om op te laden, dan komt de Kone XP Air inclusief een ROCCAT PhantomFlex USB-C kabel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)