Release Thymesia uitgesteld tot 18 augustus

Thymesia

De ontwikkelaar van de actie-RPG Thymesia heeft via Twitter laten weten dat ze de release van de game ietwat achteruit duwen. Normaal gezien had de game op 9 augustus speelbaar moeten zijn.

Ontwikkelaar OverBorer Studio maakte deze beslissing op basis van de feedback vanuit de community. Ze willen de game zo perfect mogelijk afleveren en nemen dus acht dagen extra de tijd.

De gevechten in Thymesia zijn sterk geïnspireerd door Bloodborne, zowel met snelle en dynamische combat als met Plague Weapons. Thymesia biedt spelers ook de mogelijkheid om in een Raaf te veranderen en schade toe te brengen aan hun vijanden.

Thymesia zal dus op 18 augustus beschikbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc (via Steam).

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.