WINNAARS | WEDSTRIJD | The Batman (4K UHD Blu-Ray)

The Batman Wedstrijd Pragalicious

Onze onschuldige, digitale hand lootte volgende winnaars uit alle deelnemers:
Elke D, Chris VL, Michael M, Kevin DM
Proficiat, jullie exemplaar gaat zo snel als mogelijk de post op.


Niet gewonnen?
Geen zorgen, binnenkort organiseren we nog coole wedstrijden.

Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen. Met slechts een paar trouwe bondgenoten – Alfred Pennyworth (Andy Serkis) en inspecteur James Gordon (Jeffrey Wright) – in een stad waar corruptie hoogtij viert, staat de eenzame held voor de gewone burgers symbool voor wraak.


Dankzij Warner Home Entertainment mogen we vier exemplaren weggeven van de 4K UHD-versie van The Batman.

Wil je kans maken op deze vette prijs? Antwoord dan op de wedstrijdvraag en vul je gegevens in via het formulier onderaan dit bericht in.

Zorg dat je ons volgt op onze sociale mediakanalen, want dat geeft je extra winstkansen bij de loting!

De wedstrijd loopt tot en met 20/07/2022 om 23u59.

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.