Black Panther: Wakanda Forever-trailer verrast op Comic-Con 2022

Als afsluiter van het Marvel Panel op Comic-Con 2022 serveerde Marvel de fans een eerste trailer voor Black Panther: Wakanda Forever.

Black Panther sloot het zeer drukke Marvel panel af op zaterdag op Comic-Con. Marvel kondigde ook een Thunderbolts film aan, een nieuwe Daredevil serie, een She-Hulk trailer, de releasedatum van Blade, de volgende Captain America filmtitel, twee nieuwe Avengers-films, en een paar andere aankondigingen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)