fbpx

Keanu Reeves schittert in eerste trailer van John Wick: Chapter 4

John Wick 4

Keanu Reeves heeft de harten van heel wat filmfanaten veroverd in The Matrix, maar groeide daarna uit tot een echt cultfenomeen. Denk maar terug aan het moment hij op het Xbox-podium verscheen om de releasedatum van Cyberpunk 2077 aan te kondigen. Het werd een instant-internetklassieker.

Als de onoverwinnelijke John Wick deed hij nog meer harten smelten. Wie anders duikt de onderwereld opnieuw in om de dood van zijn hond te wreken? Juist. Keanu doet dat!

Volgend jaar staat het vierde deel van de filmreeks op het programma en daar kregen we vannacht de eerste trailer te zien. Hierin zien we enkele oude bekende terug opduiken en is het aan John om aan de wraak van The High Table te ontkomen.

We moeten nog wel even geduld hebben want John Wick: Chapter 4 is pas vanaf 23 maart 2023 te zien in de bioscoop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d