fbpx

LEGO brengt een prachtige versie van de iconische Atari 2600 uit

Er zit binnenkort een groot gat in mijn portemonee vrees ik. Want LEGO heeft bekend gemaakt dat ze op 1 augustus een eigen versie op de markt brengen van de legendarische Atari 2600-console.

Dit prachtige design bestaat uit 2.532 blokjes en bevat heel wat coole extra’s. Zo zitten er drie verschillende cardridges in het pakket, inclusief opbergrekje, van de iconische games Adventure, Centipede en Asteroids. Van elke game kan je ook nog eens een mooie klein kunstwerkje maken.

De console zelf is 33cm breed, 22cm diep en 8cm hoog en bevat een ontzettend coole easter egg. Zo kan je de voorkant uitschuiven, waarna er een mooie diorama verschijnt van een kamer in de jaren ’70 waarin een LEGO-figurine op een mini-console aan het spelen is.

De LEGO Atari 2600 is vanaf 1 augustus verkrijgbaar via de LEGO-website en kost je €239,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d