Turtle Beach kondigt gloednieuwe Designed for Xbox REACT-R Controller aan

Turtle Beachheeft vandaag de gloednieuwe Designed for Xbox Turtle Beach REACT-R Controller onthuld, samen met een nieuwe Arctic Camo kleurstelling voor de bestaande Designed for Xbox Recon Controller. De nieuwe REACT-R en Arctic Camo Recon Controller zijn de eerste nieuwe controllers die in 2022 lanceren.

We hebben de controller zelf niet getest, de info komt uit het persbericht.

De REACT-R Controller is een nog betaalbaardere kwaliteitscontroller die gamers veel van dezelfde features biedt als de Recon Controller. De REACT-R geeft controle over game- en chatvolumebalans, mic mute en geeft gamers toegang tot de exclusieve Turtle Beach Superhuman Hearing® geluidsinstelling voor competitief voordeel. Op het gebied van features heeft de REACT-R Controller verder een ergonomische vorm met getextureerde handgrepen en triggers, twee aanpasbare actieknoppen achterop de controller en dual-rumble-motoren in de handgrepen.

De Turtle Beach REACT-R Controller zal beschikbaar zijn in zwart of wit met paarse accenten en werkt met Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC.

Gamers op Xbox en Windows PC’s kunnen iedere bedrade 3.5mm headset in de REACT-R Controller pluggen voor een onmiddellijke audio-upgrade met de gepatenteerde, exclusieve Superhuman Hearing-audio-instelling van Turtle Beach. Superhuman Hearing geeft spelers een competitief voordeel, bijvoorbeeld door ze de voetstappen van vijanden duidelijker te laten horen.  

De Recon Controller was de eerste controller die de kenmerkende audio-innovaties combineerde met geweldige besturing. Gamers op Xbox en Windows PC’s kunnen iedere bedrade 3.5mm headset pluggen en gebruik maken van bewezen Turtle Beach features waaronder Superhuman Hearing, Mic Monitoring, Signature Audio Presets en meer.

Daarnaast kunnen gamers met de Pro-Aim Focus Mode de gevoeligheid van de thumbsticks aanpassen voor meer nauwkeurigheid op lange afstanden, terwijl er tot aan vier profielen opgeslagen kunnen worden op de aanpasbare quick-action knoppen op de achterkant.

Voel de terugslag van geweerschoten en het ronken van motoren met dual-rumble motoren in de handgrepen en triggers. Met de Recon Controller kunnen gamers langer en koeler spelen dankzij de ergonomische vorm en verkoelende rubberen grepen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)