fbpx

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin “Trials of the Dragon King”-uitbreiding nu verkrijgbaar

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

De chaos krijgt een vervolg in Square Enix’ Stranger of Paradise Final Fantasy Origin via de eerste uitbreiding getiteld Trials of the Dragon King, nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via de Epic Games Store. 

De Trials of the Dragon King-uitbreiding levert de volgende nieuwe content:

  • Nieuwe missies – Na het voltooien van de hoofdverhaallijn kunnen spelers in nieuwe missies duiken en een origineel verhaal over de Dragon King Bahamut beleven.
  • Nieuwe jobs en nieuw wapentype – Een nieuw wapentype, de staff, en drie nieuwe jobs worden met deze DLC toegevoegd:Pilgrim, Evoker en Summoner. 
  • Accessoires – Spelers kunnen nu accessoires aan hun personages toewijzen voor speciale effecten en betere stats.
  • Niveau BAHAMUT – Na het voltooien van de hoofdverhaallijn, kunnen spelers het nieuwe moeilijkheidsniveau BAHAMUT proberen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: