Keanu Reeves ziet een rol als Batman wel zitten

John Wick Keanu Reeves

Hij zal het maar al te goed beseffen, maar Keanu Reeves is stilaan uitgegroeid tot een cultfiguur.

Dat heeft vooral te maken met de legendarische rollen die hij speelde als Neo in The Matrix en John Wick in de gelijknamige actiefilms. Maar hij is vooral ook een sympathiek persoon. Of dat zijn toch de signalen die je hoort via verschillende sociale mediakanalen.

In de nieuwste animatieprent DC League of Super-Pets spreekt hij de stem in van Batman en in een interview met het Amerikaanse Collider geeft hij toe dat hij wel oren zou hebben om de rol ook in het écht te spelen.

“It’s always been a… it’s been a dream. Pattinson’s got Batman right now, and he’s doing awesome. Maybe down the road. Maybe when they need an older Batman.”

De kans lijkt mij echter zéér klein dat we Reeves ooit in de cape van Batman zullen zien, maar een mens mag als eens dromen. Niet?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.