Jötnar Edition van God of War Ragnarök wordt nu al voor drie keer de winkelprijs verkocht

God of War Ragnarök

Hier zijn ze weer. Die verdomde scalpers. Eerst zorgen ze ervoor dat duizenden mensen niet aan een PlayStation 5, Xbox Series X of nieuwe grafische kaart geraken en nu zijn de fans van God of War Ragnarök het slachtoffer.

Sinds vanochtend is het mogelijk om God of War Ragnarök te pre-orderen. Vooral zij die de Jötnar Edition of de Collector’s Edition willen aanschaffen, zullen snel moeten zijn. In de meeste landen is de Jötnar Edtion reeds uitverkocht. Dat velen van die ‘kopers’ scalpers zijn, hoeft anno 2022 niet te verbazen.

In Australië wordt de Jötnar Edition verkocht aan 400 Australische dollar. Op de Australische website van Ebay wordt deze editie nu al voor meer dan het drievoudige verkocht.

Hetzelfde geldt voor het Verenigd Koninkrijk. Daar wordt de Jötnar Edition verkocht aan 220 pond. Op Ebay wordt het product aangeboden voor 600 pond. Ook dat is bijna het drievoud.

Bij erkende retailers in België is de Jötnar Edition inmiddels ook overal uitverkocht. De Collector’s Edition is op de meeste plaatsen wel nog verkrijgbaar voor de prijs van ongeveer 215 euro.

God of War Ragnarök zal op 9 november verschijnen voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Eén opmerking over 'Jötnar Edition van God of War Ragnarök wordt nu al voor drie keer de winkelprijs verkocht'

  1. Zag ik al van ver aankomen en ondanks ik zelf uitkijk naar het spelen van deze game, zal dat spijtig genoeg nog wel even duren. SE zonder fysieke disk maar zelfs de “goedkope” versie van €80 vind ik wat van het goede teveel 🙁

Reacties zijn gesloten.