fbpx

Exclusieve Hearthstone-aankondiging: dit is Party Favor Totem

Gisteren schotelden we jullie onze eerste exclusieve Murder at Castle Nathria-aankondiging voor. De kaart was toen een epic exemplaar, een kaart die niet zo breed uitgezaaid werd in de game, redelijk zeldzaam dus. De volgende kaart is een Rare-type, dat betekent dat de kaart wat frequenter voorkomt en dus niet zo zeldzaam is. However maakt deze parel gebruik van het nieuwe keyword uit de uitbreiding: Infuse.

Infuse zorgt er namelijk voor dat een kaart een serieuze boost krijgt; zowel grafisch als op vlak van kaarteffecten. Zo gaat deze vlammende totem helemaal door het lint in jouw hand wanneer twee friendly minions het loodje leggen. Vervolgens worden er twee willekeurige basic totems gespawned op het einde van de beurt, terwijl de ‘normale’ versie er slechts één spawnt.

Don’t leave the party without your very own Party Favor Totem! Each one has been hand-chiseled by the Stonewright herself and should serve as a token of the Sire’s gratitude. And if that wasn’t enough, watch as it lights up the party with only a few drops of anima!

Totems zijn nu eenmaal onmisbare minion-types voor de Shaman-klasse in Hearthstone. Misschien is de kaart een leuke aanzet om terug wat meer in te zetten op Totems in de nieuwe uitbreiding? Die Murlocs begonnen toch al te vervelen, dus waarom niet? Murder at Castle Nathria verschijnt wereldwijd op 2 augustus!

De normale versie van Party Favor Totem
De Infuse-versie van de kaart

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d