fbpx

Fan bouwt werkende Halo SPNKR-raketwerper

Je hebt fans die zot zijn van games, van bepaalde personages in games, normale fans zeg maar. Dan zijn er fans die helemaal tot het uiterste gaan en dingen nabouwen uit games. Ook normale fans maar met net dat tikkeltje meer fanatisme. Dat is ook hier het geval…

Een ingenieur heeft een levensechte SPNKR-raketwerper uit Halo gebouwd. YouTuber Jairus of All vertelt in een negen minuten durende video hoe hij dit huzarenstukje voor mekaar gekregen heeft.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: