Eyes in the Dark: The Curious Case of One Victoria Bloom nu beschikbaar op Steam en Epic Games Store

Gearbox kennen we vooral van de Borderlands games. Daarnaast heeft de studio ook een aparte divisie met de focus op het uitgeven van games. Eentje daarvan is het bijzondere Eyes in the Dark: The Curious Case of One Victoria Bloom.

Gearbox Publishing en Under the Stairs’ actie-platformer Eyes in the Dark: The Curious Case of One Victoria Bloom is nu beschikbaar op Steam en de Epic Games Store.

In Eyes in the Dark staat Victoria Bloom centraal, een jong meisje dat op zoek is naar haar grootvader die verdwaald is in Bloom Manor, het familiehuis dat door de duisternis is overspoeld. Spelers moeten gebruik maken van Victoria’s zaklamp om haar pad door het landhuis te verlichten, terwijl ze deze ook moeten gebruiken om de verschillende monsters en wezens die in de duisternis op de loer liggen af te weren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)