fbpx

DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace nu beschikbaar

Outright Games heeft vandaag DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace gelanceerd.

Dit gloednieuwe videospel is gelicenseerd door Warner Bros. Interactive Entertainment namens DC en is geïnspireerd op de tekenfilm DC League of Super-Pets van Warner Bros. Pictures, die op 27 juli 2022 in de bioscoop te zien zal zijn. DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace is nu verkrijgbaar op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc.

In het spel ligt het lot van Metropolis in de handen van DC’s iconische Super-Pets Krypto en Ace, die op een nieuw avontuur gaan om Supermans aartsvijand Lex Luthor te verslaan. Met behulp van zijn enorme intellect en middelen, heeft Lex een plan uitgebroed om de zwerfdieren in de stad te vangen en het is aan jou om hem een halt toe te roepen!
 
Kruip in de huid van de Super-Pets in deze 3D-actiegame, door meerdere missies in Metropolis, en gebruik hun unieke vaardigheden om zwerfdieren te redden uit de klauwen van Lex Luthors robotleger! Als alle zwerfdieren zijn gered kunnen spelers ze helpen een liefdevol nieuw thuis te vinden door ze naar het adoptiebureau te brengen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: