Indrukwekkende trailer voor horrorprent The Retaliators

Je hebt horror en je hebt horror. En dan is er The Retaliators waarin een vader te maken krijgt met een huiveringwekkend drama. En dan barst de horror pas echt los…

Het verhaal gaat als volgt: Een pastoor ontmaskert een duistere onderwereld tijdens zijn zoektocht naar antwoorden rondom de moord op zijn dochter. Een geweldige soundtrack en cameos van de grootste namen uit de huidige rockmuziek zetten de toon van deze horror-thriller, volledig met een nieuwe vorm van wraak volgens nieuwe regels.

Als je weet dat deze film hoge toppen scheerde op zowel het FrighFest in Engeland als op Screamfest in Los Angeles, dan weet je dat dit geen film is voor gevoelige zielen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)