343 Industries gunt ons een eerste blik op de Halo Infinite coöp campaign mode

343 Industries serveert ons een eerste blik op de aankomende Halo Infinite coöp campaign mode. Deze omvat onder andere een Fireteam voor 4 spelers, aanpasbare moeilijkheidsgraden, gedeelde waypoints, het skippen van, en meer.

Zelf heb ik Halo Infinite twee keer uitgespeeld in mijn eentje. Eentje om de game te reviewen, en daarna nog een keer op mijn gemak waarbij ik echt de tijd nam om collectibles te zoeken. Ik twijfel er dan ook sterk aan dat ik de game nog eens in coöp ga spelen. Halo Infinite is immers best speelbaar en plezant genoeg om solo te spelen. Maar bon, dat is mijn mening natuurlijk.

Op het officiële Halo YouTube-kanaal heeft 343 Industries nu een nieuwe previewvideo vrijgegeven van de netwerk coöp campagne van het spel. Dit aangevuld met wat extra details over deze modus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)