Fortnite fans zullen blij zijn met deze scherpe deals in de PlayStation Store.

Ik had nooit durven denken dat ik me zo zou amuseren met Fortnite. Bij momenten frustrerend (weer eens tweede), nagelbijtend, superspannend, extatisch (yes, 1ste) en vooral veel grappen en grollen met de coöp buddies.

In de no build modus of course, voor de echte knallers! Bouwen is voor mietjes en schrikschijters die de confrontatie niet durven aangaan!

Maar ik ben sterk, ijzersterk zelfs wanneer het aankomt op gierig te zijn en geen geld te spenderen in de in-game store. (Bij mijn drie maatjes is het vlees echter zwak!) De battle pass die koop ik wel elke keer natuurlijk. Tot op heden hou ik mijn centjes netjes op zak.

Ben jij wel iemand die af en toe eens graag wat geld spendeert voor nieuwe skins, dansjes, emotes of packs, dan heb ik goed nieuws voor jou. Er lopen momenteel een paar hele straffe acties in de PlayStation Store. En daar geniet ook Fortnite van!

En ja, die Magma en Lava packs zijn super de max, dus wie weet, misschien doe ik wel eens zot sebiet!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)