Western Digital en Sony Interactive Entertainment introduceren de eerste officiële M.2 SSD voor PlayStation 5

Harde schijven zijn altijd te klein! Ja toch? Elke keer opnieuw denk je dat je plaats genoeg hebt tot de dag dat ze barstensvol zit en je ruimte moet maken om die ene update te installeren. Niet plezant en echt ambetant…

Gelukkig bestaat er zoiets als externe harde schijven, of grotere schijven, die je dan zelf moet installeren. En daar beste vrienden heb ik een doodsangst voor omdat ik dat gewoon niet zelf kan. Ik begin al te bibberen als ik een schroevendraaier in mijn pollen heb. Laat staan dat ik dan zelf mijn PS5 of Series X moet openen om een grotere te installeren.

Maar voor dappere doe het zelvers is er goed nieuws: Western Digital en Sony Interactive Entertainment introduceren de eerste officiële M.2 SSD voor PlayStation 5.

OPGELET: we hebben deze niet zelf getest!

Met de WD_BLACK SN850 M.2 SSD voor PS5 kunnen gamers de snelle opslagcapaciteit van hun console uitbreiden. De drive is geschikt om de meest intensieve gameplay aan te kunnen.

Western Digital heeft de drive getest in meerdere scenario’s voor PS5. Dit proces omvatte honderden uren van testen van de meest grafisch rijke games in verschillende genres, om ervoor te zorgen dat de gameplay van op de drive opgeslagen games net zo snel, soepel en visueel meeslepend is als altijd.

Met de WD_BLACK SN850 M.2 SSD voor PS5 kunnen gamers zowel PS5-games als PS4-games rechtstreeks vanaf de drive opslaan en spelen. Dankzij het alles-in-één SSD-ontwerp met heatsink is installatie zorgeloos. Lange laadtijden worden verkort met PCIe Gen4-technologie en een leessnelheid tot 7000 MB/s brengt gamers snel in het spel.

Beschikbaarheid

De WD_BLACK SN850 NVMe M.2 SSD voor PS5 is verkrijgbaar voor 214,99 euro voor 1TB, en 319,99 euro voor 2TB. De drive is nu exclusief te koop via de webshop van Western Digital, vanaf medio augustus 2022 is de drive verkrijgbaar bij andere geselecteerde retailers, etailers en wederverkopers.

Ga voor meer informatie over het WD_BLACK-portfolio van gamingoplossingen naar www.WDBLACK.com.  

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)