De Anal Probe is terug in alien arsenal trailer voor Destroy All Humans! 2

Destroy All Humans 2 Reprobed

Als er ooit een buitenaardse invasie komt, dan ben ik al van één ding zeker: de aliens zullen een megavet wapenarsenaal hebben. Toch als ze familie zijn, of afkomstig zijn van dezelfde planeet als Crypto uit Destroy All Humans! 2.

De nieuwe Destroy All Humans! 2 – Reprobed trailer onthult een verwoestend arsenaal van buitenaardse wapens, waaronder exotische blasters zoals de Burrow Beast, de Dislocator, en natuurlijk de publiekslieveling: Anal Probe.

Veroorzaak chaos en ravage met je hand-held vernietigingstoys en vergeet niet om wat Free Love te verspreiden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)