fbpx

Kirby’s Dream Buffet verschijnt deze zomer op Nintendo Switch

Kirby’s Dream Buffet verschijnt deze zomer op Nintendo Switch en brengt een flinke portie lokale en online multiplayeractie met zich mee in de vorm van uiteenlopende levels.

In Kirby’s Dream Buffet, dat exclusief in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht, rollen meerdere Kirby’s in vier razende ronden door een keur aan op eten gebaseerde levels.

Spelers racen tegen elkaar op deze overheerlijke hindernisbanen om aardbeien te verzamelen en Kirby te laten groeien. Ondertussen proberen ze tegenstanders van tafel te vegen en karakteristieke kopieerkrachten (die in zogeheten krachtsnacks verstopt zitten) te gebruiken om de andere deelnemers roet in het eten te gooien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d