Test Drive Unlimited Solar Crown krijgt een nieuwe in-engine trailer

Tijdens Nacon Connect 2022 pakte de ontwikkelaar/uitgever ook uit met Test Drive Unlimited Solar Crown, hun in ontwikkeling zijnde en toch wel ambitieuze racegame.

Test Drive Unlimited Solar Crown belooft een nieuwe visie op racecompetities waarin stijl en reputatie evenveel tellen als raceoverwinningen.

In dit titel wordt de Solar Crown-competitie op Hong Kong Island betwist door rijke liefhebbers van luxebolides, voor wie hun voertuig een verlengstuk van hun persoonlijkheid is.

De game staat gepland voor 2023.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)