Nacon kondigt Robin Hood PvE-achtige game Gangs of Sherwood aan

Robin Hood is precies populair. Na Hood: Outlaws & Legends is er nu nog een spel dat de mosterd haalde bij de sympathieke struikrover uit de middeleeuwen. Nacon kondigde gisteren namelijk het Robin Hood PvE-achtige game Gangs of Sherwood aan.

Opvallend: ontwikkelaar van dienst is het Belgische Appeal Studio’s, dat wilde ik graag even meegeven.

In deze game kruipen we in de huid van de handlangers van Robin Hood, namelijk Broeder Tuck, Marianne, Little John en Robin himself. Onze tegenstander? De Sheriff van Nottingham.

Hieronder alvast een eerste indruk… Let ook op het aparte Steampunksfeertje trouwens.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)