Psychonauts 2: The Motherlobe Edition verschijnt op 27 september 2022

De fysieke editie van de psychedelische platformer Psychonauts 2, namelijk Psychonauts 2: The Motherlobe Edition verschijnt op 27 september 2022 voor Xbox Series X/Xbox One en PlayStation 4.

De fysieke editie van Psychonauts 2voor Xbox Series X/Xbox One en PlayStation 4 zal verzamelaars zeker aangespreken.

De retail-edities worden geleverd in een speciale hoes met een omkeerbare cover, inclusief een set van zes dubbelzijdige kaarten met de uiteindelijke art en concept-art uit de game, zes premium gestanste stickers en een digitale downloadcode die toegang geeft tot nooit eerder getoond ‘achter de schermen’-materiaal.

De vreemde landschappen van Psychonauts 2 worden gezien door de lens van een 10-jarige dromer met paranormale gaven, waardoor fans de duistere, zenuwslopende gevaren in de game kunnen ervaren met de empathische naïviteit van een kind. Hoewel fans zelf meer dan 15 jaar moesten wachten op dit vervolg op Psychonauts, zijn er voor onze aspirant-psychonaut Raz maar een paar dagen verstreken.

In plaats van hem tot een volwaardige psychonaut te maken, plaatst Second Head van de Psychonauts Hollis Forsythe een ‘Intern’-tag op de borst van Raz – het begin van een nieuw avontuur vol maffe personages, gestoorde werelden om te verkennen en sinistere gebeurtenissen om achter de schermen op te lossen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)