Monster Hunter Rise viert mijlpaal met twee gratis item packs

De Sunbreak-uitbreiding voor Monster Hunter Rise zorgde ervoor dat die laatstgenoemde een extra duwtje in de rug kreeg op vlak van sales. Zo maakte Capcom bekend dat de game 10 miljoen keer over de toonbank ging en de uitbreiding maar liefst 2 miljoen keer verkocht werd. Genoeg redenen voor een feestje dachten ze daar!

Gelukkig delen wij in de feestvreugde want Capcom verwent Monster Hunter Rise-spelers met maar liefst twee item packs boordevol handige items! De pakketjes kunnen worden afgehaald bij Senri the mailman en bevatten voorwerpen zoals Dango Tickets en Well-done Steaks. Hieronder kan je de concrete inhoud van de pakketten terug vinden. Wat zeggen we dan? Dankuwel, Capcom!

Pack 1

  • 10 ancient potions
  • 20 dango tickets
  • 20 dash juices
  • 5 heavy armor spheres
  • 5 silver eggs

Pack 2

  • 50 mega potions
  • 30 well-done steaks
  • 20 large barrel bombs
  • 10 mega demondrugs
  • 10 mega armorskins

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.