Vier 7 jaar Rocket League met het Birthday Ball Event

Sinds de release van Rocket League in 2015 was het in-game telkens feest. Dit jaar is dat niet anders en krijgen we als speler twee tijdelijke modi voorgeschoteld over een periode van 2 weken.

We starten vandaag met Heatseeker. Deze modus zag voor het eerst het levenslicht in april 2020 waarin de bal als een magneet naar het doel wordt gezogen telkens hij wordt geraakt. Bij elke aanraking wint deze aan snelheid waardoor het dus moeilijker wordt om de bal terug te kaatsen naar de overkant. Dit event loopt van 6 tot 13 juli.

Vanaf 13 juli sta je er alleen voor in de modus Knockout LTM. In deze free-for-all sta je samen met 7 anderen in de arena en tracht je door aanval en verdediging als winnaar uit de bus te komen. Deze tijdelijke modus loopt tot 19 juli en is ook meteen het einde van de festiviteiten.

Het Birthday Ball Event gaat gepaard met verschillende uitdagingen waarbij je unieke rewards kan verkrijgen.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”