Zou jij Battlefield 2042 aanbevelen aan je vrienden?

Dat uitgevers/ontwikkelaars al eens een enquête uitsturen dat lijkt ons meer dan normaal. Je wil immers graag weten hoe het gesteld is met de community of dat er speciale zaken zijn waar rekening mee moet gehouden worden. Maar EA zou EA niet zijn als…

Electronic Arts heeft dus een enquête uitgestuurd naar de Battlefield 2042-community met daarin niet de vraag wat er nog beter kan, of wat de fans zouden willen. Nope, het ging om een heel speciale, en zelfs maar één vraag: “Zou jij Battlefield 2042 aanbevelen aan je vrienden?

Na die vraag volgde in de enquête een vakje met een limiet van 400 karakters waarin de spelers konden aangeven of zij hun keuze wilden toelichten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)