PS5-gamers kunnen nog tot 22 juli zes maanden gratis Apple TV+ claimen

Xbox gamers kregen vorig jaar de kans om gratis te genieten van Disney Plus. Maar wist je dat er ook een actie loopt voor PS5 gamers? Maar dan eentje met Apple TV+!

Vorig jaar was er namelijk een actie waarbij nieuwe PlayStation 5-eigenaars voor een periode van 6 maanden gebruik konden maken van Apple TV+.

Normaal liep deze actie voor een periode van zes maanden, maar volgens diverse bronnen werd de actie verlengd tot 22 juli 2022.

PlayStation 4-spelers kunnen ook genieten van deze deal, maar dit slechts voor een periode van drie maanden. Als je na afloop van de testperiode beslist om je abonnement te behouden, dan betaal je 5 euro per maand. Hou er wel rekening mee dat je een eigen Apple ID moet hebben, en dat je uiteraard de Apple TV-applicatie moet installeren op je console.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'PS5-gamers kunnen nog tot 22 juli zes maanden gratis Apple TV+ claimen'

  1. Heb deze actie vorig jaar geclaimd en was voor mij maar 6 maanden geldig. Nog even gecheckt of ik het opnieuw kon claimen maar no dice. Nog niet geprobeerd om het via de PS4 te proberen maar ik ben er zeker van dat het om de gelinkte account gaat en niet het toestel.
    Opgelet want je kan enkel de 1ste aflevering van een seizoen gratis zien!

Reacties zijn gesloten.