Valkyrie Elysium komt op 28 september, gelekte trailer toont nieuwe gameplay

Valkyrie Elysium

Square Enix’s Valkyrie Elysium verschijnt op 28 september, dat is vandaag, al dan niet per ongeluk, gelekt door de PlayStation Store. Maar dat is nog niet alles wat vandaag boven kwam drijven…

Daarbovenop lekte immers ook een nieuwe gameplay trailer uit. Als een nieuwe Valkyrie die de wereld moet redden, kunnen we Einherjar rekruteren om met hen mee te vechten. Er worden drie nieuwe personages onthuld, die in gevechten kunnen worden opgeroepen.

We krijgen ook een blik op verschillende eindbazen, nieuwe wapens zoals de speer, en zelfs een nadere blik op de mysterieuze All-Father. De wolf aan het eind lijkt Fenrir te zijn, die een eindbaas was in Valkyrie Profile.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)