Powerwash Simulator komt op 14 juli naar Game Pass voor pc en console

PowerWash Simulator

Simulatiegames, je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat er wel eentje van. Dat is ook het geval voor Powerwash Simulator. In Powerwash Simulator spoelen we letterlijk onze zorgen weg met het rustgevende geluid van water dat onder hoge druk wordt weggespoten.

Gewapend met een hogedrukspuit kunnen spelers zich verdiepen in de unieke omgevingen en gebeurtenissen van Muckingham, waar ze elk spikkeltje vuil dat ze maar vinden weg kunnen spuiten.

Spelers kunnen hun eigen power washing-bedrijf opbouwen, en nieuwe gereedschappen en upgrades vrijspelen om steeds efficienter te kunnen werken – waarbij het glimmend schoonspuiten van een object altijd weer enorm veel voldoening schenkt. 

Powerwash Simulator levert volop verfrissende fun door de kracht van ontspanning in handen van spelers te plaatsen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)