Op 7 juli meer info en beelden Steelrising, The Lord of the Rings: Gollum en Test Drive Unlimited Solar Crown

Hoe zou het zitten met Steelrising, The Lord of the Rings: Gollum en Test Drive Unlimited Solar Crown? Dat vernemen we op 7 juli wanneer uitgever Nacon uitpakt met een speciale presentatie over deze games.

Nacon serveert ons vandaag alvast een teaser voor Nacon Connect, hun officiel event dat doorgaat op 7 juli.

Om 19 uur begint de pre-show met twee hosts die alvast wat nieuwtjes delen. Volgend op hun show begint de conferentie, waarin veel van onze projecten getoond worden.

In totaal worden 17 games getoond, inclusief langverwachte titels als Steelrising, The Lord of the Rings: Gollum en Test Drive Unlimited Solar Crown, en nieuwe producten binnen hun aanbod van gaming-accessoires.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)