Lollipop Chainsaw remake bevestigd voor 2023

Lollipop Chainsaw doet me wat denken aan die Netflix-serie All of Us Are Dead waarin een stad, en vooral een hogeschool in Korea, overrompeld worden door zombies. Daar waar de scholieren niet echt over wapens beschikten, beschikt Lollipop gelukkig wel over een kettingzaag…

Lollipoop Chainsaw verscheen in 2012 op PS3 en Xbox 360 en kon meteen op een trouwe schare fans rekenen. Waarschijnlijk had het feit dat de game ontwikkeld werd door Suda 51 er ook iets mee te maken.

De game verwierf een cultstatus en het is dus officieel: in 2023 krijgen we een remake van Lollipop Chainsaw.

De remake wordt ontwikkeld door een combinatie van ex Lollipop Chainsaw-ontwikkelaars en zal “meer realistische” visuals bevatten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)