fbpx

Rockstar had plannen om remasters uit te brengen van GTA IV en Red Dead Redemption

Waarom zou je nieuwe games maken als je bakken geld kan verdienen door remasters van oudere games uit te brengen? Heel wat studio’s spelen liever op safe en brengen remakes uit van oude hits, dan dat ze met nieuwe titels op de proppen komen. Iets wat bij Rockstar zeker niet anders is.

Denken we in dit geval zeker maar aan die fameuze, of mag ik zeggen beruchte, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Wat een drama was dat trouwens? Na de launch kreeg Rockstar bakken kritiek over zich heen, en de pc-versie verdween zelfs een tijdje uit de digitale rekken.

Volgens een insider, genaamd TezFunz2, had Rockstar zelfs plannen om remakes uit te brengen van zowel GTA IV als Red Dead Redemption. Plannen die op tafel lagen maar die uiteindelijk in het water vielen. Dit waarschijnlijk vanwege het Trilogy DE-drama. Al is het niet duidelijk of dit de reden was.

Maar goed ook misschien, zo kan de focus de slechte smaak van die Trilogy doorspoelen en zich weer focussen op GTA VI.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d