Star Ocean The Divine Force verschijnt 27 oktober

Square Enix laat weten dat Star Ocean The Divine Force, een gloednieuw deel in de action-RPG serie, op 27 oktober verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4 , Xbox Series X|S, Xbox One en STEAM.

Dit nieuwe hoofdstuk in de galactische geschiedenis vertelt een aangrijpend verhaal waarin science-fiction en fantasy naadloos samensmelten.

De game heeft twee hoofdrolspelers met eigen hun eigen spelmogelijkheden en perspectief op het verhaal. Raymond is de kapitein van het ruimtehandelsschip Ydas. Laeticia is de prinses-ridder van een koninkrijk op de onderontwikkelde planeet Aste IV.

Het lot zal Raymond samenbrengen met Laeticia en diverse andere bondgenoten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)