Ghostrunner: Complete Edition is nu beschikbaar

Ghostrunner Complete Edition

Ghostrunner werd in 2020 voor het eerst op de wereld losgelaten. In deze first person game die zich afspeelt in een cyberpunk-achtige wereld is de katana je beste vriend.

Twee jaar na de lancering brengt uitgever 505 Games een Complete Edition uit van de game.

Naast de basisgame vinden we hier een extra campagne terug met de naam Project_Hel. Hierin kruip je in de huid van Hel, een onstabiele gevechts android die totaal anders speelt dan Jack, het andere hoofdpersonage. Naast Project_Hel krijg je ook alle cosmetische pack die sinds launch op de wereld werden losgelaten.

Ghostrunner: Complete Edition kost €39,99 en is beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Amazon Luna en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.