Strategiegame Minecraft Legends toont gameplay op Nintendo Switch

Minecraft Legends

Tijdens de Xbox + Bethesda showcase werd een nieuwe Minecraft-game onthuld met de naam Legends. Dit moet een game worden waarin strategie een belangrijke factor wordt.

Tijdens de Nintendo Partner Showcase kregen we dan weer de eerste gameplay op Nintendo Switch te zien van Minecraft Legends. In deze game nemen we het op tegen de piglins die de Overworld van Minecraft proberen over te nemen.

Minecraft Legends moet ergens in 2023 verschijnen en wordt ontwikkeld door Minecraft-ontwikkelaars Mojang en Blackbird Interactive. De game komt ook naar Xbox-consoles, pc én uiteraard ook Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.