“Need for Speed wordt onthuld in juli en verschijnt 4 november”

Hoe zou het met de Need for Speed-reeks zijn? Nadat het team moest bijspringen in de ontwikkeling van Battlefield 2042 kan het team van Criterion zich nu eindelijk focussen op de nieuwste telg in de reeks. En niemand minder dan Tom Henderson heeft daar nieuws over.

Vraag me niet waar hij zijn info haalt, of hoe hij het weet, maar volgens Henderson krijgen we in juli de officiële onthulling van Need for Speed, volledige naam Need for Speed: Unbound, tezamen met FIFA 23 en SKATE 4. En dat is nog niet alles!

Nog volgens Henderson zou de game releasen op 4 november. We zijn benieuwd of hij het bij het rechte eind zal hebben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)