Lekker crossen in release trailer MX vs ATV Legends

MX vs ATV Legends

Lekker crossen door de modder, jumpen, scherpe bochten nemen en het modder zien opvliegen wanneer je achterom kijkt, het is sensationeel. Jammer genoeg heb ik geen quad, buggy of crossbrommer. Gelukkig maken ze daar ook games rond dus.

THQ Nordic laat ons weten dat MX vs ATV Legends nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation5, Xbox Series X|S, Xbox One en PC.

MX vs ATV Legends bevat een diepgaande carrièremodus, gloednieuwe, enorme open omgevingen en ongekende aanpassingsmogelijkheden voor voertuigen en uitrusting.

Een verfijnd physics-systeem en een split-screen, evenals een online multiplayer voor maximaal 16 spelers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)