fbpx

Doink the Clown, Ronda Rousey, en Mr. T zijn de kopstukken van het vierde WWE 2K22 DLC Pack

Zelf ben ik geen fan van het hele WWE-gebeuren! Dat belet de fans echter niet om heel wat plezier te beleven met hun favoriete game hierrond. Hoog tijd dus voor wat nieuwe DLC voor WWE 2K22.

Lach mee en laat je tegenstanders afkloppen met het WWE 2K22 Clowning Around Pack, dat nu verkrijgbaar is. Het vierde DLC-pakket wordt aangevoerd door Doink the Clown, een van de kleurrijkste supersterren uit de WWE-geschiedenis, naast de “Baddest Woman on the Planet” Ronda Rousey en popcultuuricoon Mr T. 

Ook inbegrepen in het pakket zijn The British Bulldog, Doudrop, en Rick Boogs. Alle zes Superstars worden ook geleverd met MyFACTION EVO-kaarten, die kunnen worden opgewaardeerd door te spelen in het MyFACTION-spelmodus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: